Uitnodiging slotbijeenkomst

Maak monumenten duurzaam met innovatie, energie en inzicht

Meld je nu aan voor de slotbijeenkomst  DEMI MORE  op woensdag 9 oktober van 11.00* uur tot 16.00 uur in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Sinds 2016 hebben we onderzocht hoe we monumenten op een energie-efficiënte en innovatie manier kunnen behouden voor de toekomst. Nu het einde van het project in zicht komt vertellen we graag wat er bij de 6 monumenten in Vlaanderen en Brabant is toegepast en wat we onderweg hebben geleerd. Het belooft een inspirerende dag te worden met ruimte voor discussie en leren van elkaar over (on)mogelijke technieken en het proces dat daarbij komt kijken. Neem hier alvast een voorproefje:

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle partijen die het mogelijk kunnen maken om momenten op innovatieve wijze te verduurzamen. Kennisinstellingen, overheden, organisaties en bedrijven die inzicht willen opdoen of delen over projecten (zoals) die uit DEMI MORE voortkomen. Of je nu betrokken bent bij monumentenbeleid of bij de praktische vertaling ervan in de (technische) uitvoering; je bent welkom!

Locatie

Het provinciehuis Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto (parkeren bij Transferium Pettelaarpark). Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op: www.brabant.nl/contact/bezoekadres.

Programma

’s Ochtends starten we met een bezoek* aan één van de 6 monumenten. ’s Middags gaan we verder de praktijk in. Je kunt een keuze maken uit 2 van de 4 workshopsessies. Bekijk hier het volledige programma.  *Er wordt een optionele excursie aangeboden van 8:30 tot 10:30u.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot donderdag 3 oktober 2019 via deze link.

Vragen of meer informatie

Neem contact op met de organisatie van de slotbijeenkomst via info@maakmonumentenduurzaam.eu.

Resultaten

Alle resultaten van het project DEMI MORE zijn hier gebundeld: Eindpublicatie Eindpublicatie DEMI MORE_2019             Films Trailer [1:56] Projectfilm[12:41] Korte […]

Lees meer

BREEAM-norm

DEMI MORE werkt aan de ontwikkeling van een keurmerk voor historische en monumentale gebouwen voor het Nederlandse en Belgische grondgebied (BREEAM).

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant