Infoavond brandstofcel Roosendael op 11 april

‘Produceer je eigen stroom met een brandstofcel’

De meeste mensen denken spontaan aan zonnepanelen of windmolens als het over zelf stroom produceren gaat. Maar er zijn ook andere oplossingen zoals een brandstofcel. Deze machine zet aardgas om in stroom en warmte. Hij is maar zo groot als een wasmachine en past dus in ieder huishouden. De voordelen: bespaar op je energiefactuur en help mee om de uitstoot van fijn stof en CO2 te verminderen.

Op domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver werden eind 2017 twee brandstofcellen geïnstalleerd in het kader van het Europees project DEMI MORE. Luc Verstraeten, centrumverantwoordelijke van Roosendael, vertelt je graag over zijn ervaring met de techniek. Verder is ook Elugie, de producent die de brandstofcellen installeerde, van de partij om je technisch helemaal bij te spijkeren.

Benieuwd of een brandstofcel ook in jouw huis past en wat je kan besparen? Kom dan naar de infoavond op woensdag 11 april om 19u in de Kasteelruïne op domein Roosendael, Rozendaal z.n., 2860 Sint-Katelijne-Waver. Inschrijven is gratis, gelieve je aanwezigheid wel te bevestigen op info@roosendael.be.

 

Partners

Het project DEMI MORE wordt mogelijk gemaakt door Interreg, diverse overheden, kennisinstellingen, (non-profit) organisaties en bedrijven.

Lees meer

Partners

Het project DEMI MORE wordt mogelijk gemaakt door Interreg, diverse overheden, kennisinstellingen, (non-profit) organisaties en bedrijven.

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Kempens Landschap
Annemie Nagels
Stuur een mail
T: +32 (0) 15 22 82 32

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant