Slotbijeenkomst DEMI MORE laat zien wat er wél kan

Op woensdag 9 oktober vond de slotbijeenkomst van het project DEMI MORE plaats in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Hoewel monumenten verduurzamen lastig lijkt, is dit niet onmogelijk. De slotbijeenkomst gaf een inkijkje in wat er wél kan en wat daarvoor nodig is.

Met een inspirerende excursie, sfeervolle film, dynamische gesprekken, innovatieve technieken en een geïnteresseerd publiek uit Nederland en België stond DEMI MORE stil bij de behaalde resultaten en sprak de wens uit om ook in de nabije toekomst samen op te trekken en van elkaar te leren.

Download hier het artikel “Hoe verduurzamen we monumenten” van keynote speaker Sven Ringelberg (Transitiepaden) of bekijk het op zijn LinkedIn-website.

     

 

 

 

Resultaten

Alle resultaten van DEMI MORE worden hier gebundeld: Eindpublicatie [eind november 2019 gereed] Films [enkele korte filmpjes van de monumenten volgen nog] Rapporten [Nederlandse rapport […]

Lees meer

Slotbijeenkomst

Het project DEMI MORE is op 9 oktober 2019 afgesloten met een excursie en een bijeenkomst. In dit bericht leest u er meer over.   […]

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant