Slotbijeenkomst DEMI MORE laat zien wat er wél kan

Op woensdag 9 oktober vond de slotbijeenkomst van het project DEMI MORE plaats in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Hoewel monumenten verduurzamen lastig lijkt, is dit niet onmogelijk. De slotbijeenkomst gaf een inkijkje in wat er wél kan en wat daarvoor nodig is.

Met een inspirerende excursie, sfeervolle film, dynamische gesprekken, innovatieve technieken en een geïnteresseerd publiek uit Nederland en België stond DEMI MORE stil bij de behaalde resultaten en sprak de wens uit om ook in de nabije toekomst samen op te trekken en van elkaar te leren.

Download hier het artikel “Hoe verduurzamen we monumenten” van keynote speaker Sven Ringelberg (Transitiepaden) of bekijk het op zijn LinkedIn-website.

     

 

 

 

Resultaten

Alle resultaten van het project DEMI MORE zijn hier gebundeld: Eindpublicatie Eindpublicatie DEMI MORE_2019             Films Trailer [1:56] Projectfilm[12:41] Korte […]

Lees meer

BREEAM-norm

DEMI MORE werkt aan de ontwikkeling van een keurmerk voor historische en monumentale gebouwen voor het Nederlandse en Belgische grondgebied (BREEAM).

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant