DEMI MORE workshops op vakbeurs Monument 14&15 mei

MONUMENT is een vakbeurs voor professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Hier treft men de toonaangevende bedrijven en organisaties, praktische tools en oplossingen en een ijzersterk inhoudelijk programma. Op deze beurs voor het beheer en onderhoud van het gebouwde erfgoed kan DEMI MORE uiteraard niet ontbreken. Met 2 workshops komt dit demonstratieproject in de spotlights van de Brabanthallen in Den Bosch.

Workshops Nieuwe technieken in een oud jasje’
Op 14 en 15 mei verzorgt de provincie Noord-Brabant de workshop ‘Nieuwe technieken in een oud jasje’. Daarbij gaat Aster Speckens (provincie Noord-Brabant) in op de vraag “hoe pak je energiebesparing aan als je niets aan je monument mag veranderen? Ze legt uit dat het toepassen van innovatieve technieken hiervoor de oplossing kan bieden. Met tips uit de praktijk.

Deze workshop vindt plaats op 14 mei om 13.30 – 14.00 uur en op 15 mei om 12.45 – 13.15 uur.     
Entree is gratis.

Meer informatie vindt u op www.monumentenbeurs.nl

 

 

Partners

Het project DEMI MORE wordt mogelijk gemaakt door Interreg, diverse overheden, kennisinstellingen, (non-profit) organisaties en bedrijven.

Lees meer

Partners

Het project DEMI MORE wordt mogelijk gemaakt door Interreg, diverse overheden, kennisinstellingen, (non-profit) organisaties en bedrijven.

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Kempens Landschap
Annemie Nagels
Stuur een mail
T: +32 (0) 15 22 82 32

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant