Save the date: 9 oktober DEMI MORE slotbijeenkomst

Save the date: 9 oktober 2019 – DEMI MORE slotbijeenkomstPak je agenda erbij en houd woensdag 9 oktober vrij voor de slotbijeenkomst van DEMI MORE in ‘s-Hertogenbosch!

Sinds 2016 hebben we onderzocht hoe we monumenten op een energie-efficiënte en innovatie manier kunnen behouden voor de toekomst. Nu het einde van het project in zicht komt vertellen we jou graag wat er bij de 6 monumenten in Vlaanderen en Brabant is uitgevoerd en wat we onderweg hebben geleerd. Het belooft een inspirerende dag te worden met ruimte voor discussie en leren van elkaar over doorlopen processen en (on)mogelijke technieken.

Mail naar info@maakmonumentenduurzaam.eu als je de uitnodiging voor dit evenement wilt ontvangen.

TIP: stuur deze Save the date door aan alle contacten in jouw netwerk, zodat ook zij de kans krijgen zich aan te melden voor dit event.

Resultaten

Alle resultaten van het project DEMI MORE zijn hier gebundeld: Eindpublicatie Eindpublicatie DEMI MORE 2019 [pdf ]             Films Trailer […]

Lees meer

Slotbijeenkomst

Het project DEMI MORE is op 9 oktober 2019 afgesloten met een excursie en een bijeenkomst. In dit bericht leest u er meer over. De […]

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant