Save the date: 9 oktober DEMI MORE slotbijeenkomst

Save the date: 9 oktober 2019 – DEMI MORE slotbijeenkomstPak je agenda erbij en houd woensdag 9 oktober vrij voor de slotbijeenkomst van DEMI MORE in ‘s-Hertogenbosch!

Sinds 2016 hebben we onderzocht hoe we monumenten op een energie-efficiënte en innovatie manier kunnen behouden voor de toekomst. Nu het einde van het project in zicht komt vertellen we jou graag wat er bij de 6 monumenten in Vlaanderen en Brabant is uitgevoerd en wat we onderweg hebben geleerd. Het belooft een inspirerende dag te worden met ruimte voor discussie en leren van elkaar over doorlopen processen en (on)mogelijke technieken.

Mail naar info@maakmonumentenduurzaam.eu als je de uitnodiging voor dit evenement wilt ontvangen.

TIP: stuur deze Save the date door aan alle contacten in jouw netwerk, zodat ook zij de kans krijgen zich aan te melden voor dit event.

Resultaten

Alle resultaten van het project DEMI MORE zijn hier gebundeld: Eindpublicatie Eindpublicatie DEMI MORE_2019             Films Trailer [1:56] Projectfilm[12:41] Korte […]

Lees meer

BREEAM-norm

DEMI MORE werkt aan de ontwikkeling van een keurmerk voor historische en monumentale gebouwen voor het Nederlandse en Belgische grondgebied (BREEAM).

Lees meer

Monumenten

Deze 6 erfgoedcomplexen demonstreren hoe we monumenten energiezuiniger kunnen maken.

Bekijk het overzicht

Contact

Ondersteund door
kempens landschap provincie brabant